АО «ГЛОНАСС» проведет VII Международный Конгресс «ЭРА-ГЛОНАСС» в рамках «Транспортной недели-2017»
31.10.2017
6 декабря 2017 г. в Москве в Гостином Дворе пройдет VII Международный Конгресс «ЭРА-ГЛОНАСС»: Технологии ГЛОНАСС в цифровой экономике.
 Утверждена программа и график проведения  «Транспортной недели-2017»
30.10.2017
27 октября 2017 года под председательством Министра транспорта Максима Соколова состоялось заседание организационного комитета Минтранса РФ
CJSC Transmashholding  will take part in the “Transport Week 2017” with “High-Tech Partner” status
25.10.2017
CJSC Transmashholding is the biggest Russian company in the transport engineering industry, the world’s leader in railway engineering in actual volume of production.
ЗАО «Трансмашхолдинг» примет участие в  «Транспортной неделе-2017» в статусе «Высокотехнологичный партнёр»
25.10.2017
ЗАО «Трансмашхолдинг» – крупнейшая российская компания, специализирующаяся на разработке и производстве подвижного состава для железных дорог, городских транспортных систем.
MORSVIAZPUTNIK will take part in the “Transport Week 2017” with “Supported by” status
24.10.2017
MORSVIAZPUTNIK is a national operator of INMARSAT mobile satellite communication system on the territory of the Russian Federation, an international accounting authority with identifying number AAIC=SU-04, the Customer Registration Center, the distribution partner of Iridium and Thuraya communication services.
OJSC Novosibirskavtodor  will take part in the “Transport Week 2017” with “Supported by” status
24.10.2017
OJSC Novosibirskavtodor is one of the leading road construction companies in the Russian Federation, whose history dates back to 1926.

Страницы: Пред. 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 След.